De kerk van morgen

De kerk van morgen

De kerk van morgen

De kerk van morgen

Kerk zonder grenzen

Welkom bij de Emmaüskerk

Wie wij zijn

Wij, leden van de Emmaüskerk, komen uit alle dorpen op Goeree-Overflakkee. We willen volgelingen en leerlingen zijn van Jezus in vieren, spreken en handelen. We bieden mensen ongeacht hun afkomst of levensovertuiging een thuis in onze kerk. We helpen mensen in de zoektocht naar zichzelf, de zin van het leven en naar wat God van hen vraagt. In onze kerkdiensten en activiteiten herken je pas goed wie we zijn. Een open, actieve en gastvrije kerk waar iedereen welkom is!

Wat wij geloven

God heeft er de hand in gehad om deze wereld prachtig te maken. Alles in de wereld was goed, zonder uitzondering. Hij vraagt ons om die wereld te koesteren en te onderhouden. Een verantwoordelijkheid voor ons waarin we als mensheid weleens tekortschieten. Wij geloven dat het serieus nemen van de Bijbelverhalen ons persoonlijk, geestelijk en maatschappelijke leven richting en zin geven. Wij geloven dat Jezus ons lief heeft, ons steun en troost biedt wanneer nodig. Ook vraagt hij van ons om te zien naar onze medemens.

Wat wij doen

Wij als Emmaüskerk bieden diverse activiteiten aan voor jong en oud en voor iedereen die daar qua leeftijd tussenin zit. We doen dat regelmatig in samenwerking met andere kerken. Naast dat er iedere zondagochtend een kerkdienst is met een kindernevendienst voor kinderen. Veel van onze activiteiten staan open voor iedereen, kerkelijk of niet. Soms op uitnodiging, soms zijn onze activiteiten alleen voor onze leden. Dus, volg onze agenda, want we organiseren en bieden jou nog veel meer!

Kinderopvang

Wij ontzorgen ouders want elke dienst is er opvang in de Emmaüskerk voor kinderen tot en met 4 jaar. De opvang is vanaf 09:40 uur tot het einde van de dienst. We heten u en uw kind(eren) van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kinderopvang @emmauskerkmiddelharnis.nl

Kerktaxi

Ben je even of langer niet in staat om naar de Emmaüskerk te komen? Geen nood.
De kerktaxi staat voor je klaar! Bel naar 06-11259127 of stuur tijdig een e-mail naar kerktaxi@emmauskerkmiddelharnis.nl.

Collecte & giften

Tijdens de dienst is er collecte voor zowel de kerk als goede doelen. Door geld in de collecteschalen te stoppen of met een QR-code je bijdrage over te maken. Je kunt ook eenvoudig doneren via de Kerk-app. Omdat wij ANBI-geregistreerd mag u de giften aftrekken van de inkomstenbelasting.

 

Een impressie van onze gemeente

Scipio Kerk App

banner toont de functionaliteit van de gemeente app Scipio

Binnenkort

zondag 3 december

10:00 – 11:30
1e Advent kerkdienst


Voorganger: Dhr. J. v Egmond kerk.w. Spijkenisse

woensdag 6 december

10:00 – 11:30
Koffie met noten


Woensdag 6 december is weer de volgende bijeenkomst van koffie met noten.

We komen weer bij elkaar in de jeugdruimte van de Exoduskerk, ingang via de achterkant.
De ochtend begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. We drinken koffie met elkaar en er is gelegenheid voor ontmoeting en bijpraten.

Info bij Emmy Lingen, 0681666310
Wilt u vervoer, neem dan contact op met Margot 0187-485529.

Graag tot woensdag,

Emmy Lingen en Margot van de Wiel

donderdag 7 december

19:00 – 22:00
Workshop


De workshop die in het voorjaar door te weinig aanmeldingen niet door kon gaan, hopen we nu op donderdagavond 7 december te organiseren.
Samen met Petra van ‘Chique en Simpel’ willen we dan een prachtig kerststuk gaan maken. Meer info volgt later.

zondag 10 december

10:00 – 11:30
2e Advent kerkdienst


Voorganger: Ds. W.J. vd Hoek te Heinkenszand

zondag 17 december

10:00 – 11:30
3e Advent Gaudete kerkdienst


Voorganger: DS. G. Wolfert Zuidland

10:00 – 11:30
Tienerkerk

Nieuws

Online advent kalender

Op Petrus (een online medium waar je de nieuwste berichten kan vinden over geloof, liefde en hoop) kan de online adventkalender worden gevonden. Je ontvangt dan elke morgen een email nadat je jouw...

Lees meer