Themabijeenkomst eenzaamheid

27 aug 2023 | Vorming+Toerusting voorbije evenementen

Op 2 oktober 2023 organiseert de Commissie Vorming + Toerusting een themabijeenkomst over eenzaamheid  onder de titel “Eenzaamheid, hoe ga je er MEE om?”

Het lijkt tegenstrijdig in onze moderne en verbonden wereld maar eenzaamheid is een toenemend probleem. Niet alleen ouderen maar ook steeds meer jongeren voelen zich eenzaam of geïsoleerd. Wat is eenzaamheid? Heeft iedereen daar last van? Waarom is het een steeds groter wordend probleem in onze samenleving? Speelt levensfase daarin een rol? Wat kun je doen om gevoelens van eenzaamheid tegen te gaan? Vragen die boven komen bij het onderwerp ‘Eenzaamheid’. Welzijnsadviseurs Petra van der Laan en Petra Wolffenbuttel van Stichting ZIJN geven in de Week tegen Eenzaamheid een boeiende en interactieve presentatie over dit onderwerp. Iedereen is van harte uitgenodigd om te kijken hoe we met elkaar de schijnwerper kunnen zetten op de kracht van verbinding. Iedereen is welkom op maandag 2 oktober 2023. Aanvang is om 20:00 uur in de Emmaüskerk.

Nieuws

Consulentschap

Na het vertrek van Ds. Leendert Jan Lingen (formeel 14 augustus a.s.) is de predikantsplaats van de Emmaüskerk vacant. De taken worden zoveel...