Ga mee en doe mee – een muzikale ontmoeting

14 nov 2023 | Vorming+Toerusting

Ook zo’n zin om eens een avond lekker te zingen of te spelen? Wil je zelf wel eens een keer los op je muziekinstrument(en), en dat op een podium laten horen? Neem elkaar mee of ga mee met je broer of zus, vrienden of vriendinnen en laat de zaal genieten, lekker meezingen en klappen.

Meld je aan en we gaan samen met je/jullie kijken of we er iets moois van kunnen maken. Speel je gitaar, harp, trompet, viool, piano, orgel, saxofoon, bugel, trommel, blokfluit, dwarsfluit of welk instrument dan ook kom en doe mee. Speel je in een bandje, neem dan je band mee.

Het zou fantastisch zijn als we zo meegaand zijn dat we van elkaars muziekstijlen genieten. Natuurlijk kun je ook van tevoren oefenen in de kerk als je dat wil. Het spektakel zal zijn zaterdagavond 16 maart a.s. Er is dus tijd genoeg om je er op voor te bereiden. Schroom niet, doe MEE.

Meld je aan voor 1 januari a.s. via a.zijlstragroenewoud@gmail.com geef daarbij aan wat je ideeën zijn, hoeveel doen er met je mee, en hoelang je optreden duurt. We zijn razend benieuwd welke muzikale talenten we gaan zien en horen. Voor de FLYER met meer informatie, klik hier. Doe je MEE? Het evenement is op zaterdag 16 maart in de Exoduskerk te Sommelsdijk.

Nieuws

Online advent kalender

Op Petrus (een online medium waar je de nieuwste berichten kan vinden over geloof, liefde en hoop) kan de online adventkalender worden gevonden. Je...

Consulentschap

Na het vertrek van Ds. Leendert Jan Lingen (formeel 14 augustus a.s.) is de predikantsplaats van de Emmaüskerk vacant. De taken worden zoveel...