Wat wij doen

De Emmaüskerk biedt diverse activiteiten aan voor jong en oud en iedereen daar tussenin. We doen dat regelmatig in samenwerking met andere kerken. Naast dat er iedere zondagochtend een kerkdienst is met een kindernevendienst voor kinderen.

Dit is wat je bij ons kunt doen:

Voor jong en oud

Voor de jeugd is er voor elk wat wils, zoals een jaarlijks schaatsuitje, een sportdag, knutselavonden, bijbelverbeeldingen, spelavonden en zelfs een jeugdkamp. Voor 75+ wordt er ieder jaar een reisje georganiseerd en vrijwel iedere zondag is er een inloopmiddag om de verbinding met elkaar te versterken. Daarnaast is er jaarlijks een barbecue waarbij de hele gemeente met hun introducees welkom zijn.

Pastorale en diaconale zorg

Pastorale en diaconale zorg zijn uiteraard taken die bij een kerk of parochie horen. Ook de Emmaüskerk besteedt veel aandacht aan onze naasten.

Vorming en Toerusting

V+T of wel de commissie Vorming+Toerusting wil mensen handvatten geven in het geloof, maar ook in het leven van alle dag. Dit doet de commissie bijvoorbeeld door avonden met een spreker te organiseren. Daarnaast worden er dagtochten, kloosterweekenden en activiteiten in het kader van ‘Kerk en Israël’ georganiseerd. Hou de agenda en de nieuwsrubriek in de gaten!

Voor senioren (75+) wordt er jaarlijks een seniorenreis georganiseerd waarbij ook niet-kerkelijk geïnteresseerden of leden van andere kerken op uitnodiging welkom zijn. Houdt de agenda in de gaten voor de precieze datum en aanmelding.

Voor volwassenen is er bijna elke zondag een inloopmiddag die als doel heeft de verbinding met elkaar te versterken. Iedereen is welkom. Zie voor de datums onze agenda.

Samen met de Exoduskerk is er “Koffie met noten” bijeenkomst. Houdt de agenda in de gaten, iedereen is welkom. Er wordt gezongen en gepraat onder het genot van een kopje koffie. Zie agenda. Iedereen is welkom.

De activiteitencommissie organiseert regelmatig een activiteit, bijvoorbeeld een BBQ, een bingoavond of een markt. Een regelmatige blik op de agenda maakt dat je niets hoeft te missen.